Vierkracht – op sterkte komen na verlies of rouw

Het geheel is meer dan de som der delen. Wij zijn vier vrouwen met ieder een eigen specifieke deskundigheid. Door onze krachten te bundelen kunnen we een traject voor verlies- en rouwbegeleiding aanbieden waarin alle aspecten van rouwen aan bod komen.

Hieruit is de naam ‘Vierkracht’ ontstaan. Door een rouwproces vanuit vier invalshoeken te benaderen, worden onze trajecten vele malen krachtiger.

Uiteraard werken wij vanuit onze professionele achtergrond. Toch willen wij niet onvermeld laten dat ons hart een grote rol speelt in ons werk. Dat zie je terug in ons logo, waarin vier harten zich naar één punt richten. Vierkracht!

Mijn naam is Annemarie. Door ervaringen in mijn eigen leven heb ik geleerd wat rouw en verlies betekenen en wat ze met je kunnen doen. Rouwen kan verwarrend zijn, niets is meer wat het lijkt. Hoewel de meeste mensen heel goed in staat zijn om vanuit hun eigen veerkracht het leven weer aan te gaan, is er soms wat hulp bij nodig, als een steuntje in de rug.

Ik heb een vakopleiding gevolgd op het gebied van rouw en verlies. Daarnaast heb ik zelf ervaren hoe het is om de erkenning en de handvatten te krijgen die je nodig hebt om verder te kunnen. Juist daarom weet ik wat ik voor jou kan betekenen.

Het pad van rouw loop je zelf. Graag wil ik jouw gids zijn.

Ik ben Lianne. Mijn behandelingen zijn erop gericht om de spanning uit je lichaam te laten wegvloeien, waardoor je beter in je vel gaat zitten en je je sterker en energieker gaat voelen. Je kunt zowel bij me terecht voor een algemene, ontspannende behandeling als voor een gerichte behandeling van stress- of traumagerelateerde klachten (PTSS).

Je zult merken dat het zelfherstellend vermogen van je lichaam erg groot is. Het mooie van mijn werk is dat ik deze bron, die in iedereen aanwezig is, bij je aan mag spreken. Dat versterkt je energie en je zelfvertrouwen, wat je wel kunt gebruiken na een ingrijpende gebeurtenis.

Mijn naam is Rianne. Na het overlijden van een dierbare komt er veel op je af. Vooral als iemand plotseling overlijdt, kunnen de keuzes die gemaakt moeten worden en de zaken die je moet regelen talrijk en moeilijk zijn. Ik kan hulp bieden bij zowel de administratieve zaken als bij het uitzoeken en opruimen van spullen.

Ik help je graag om het overzicht te bewaren in deze emotionele tijd. Dat doe ik op een eenvoudige en rustige manier. Met een open hart en een luisterend oor, zonder tijdsdruk.

Ik ben Wilma. Na het verlies van een dierbare volgt vaak een ‘donkere’ periode van rouw met verdriet en pijn. De tijd die nodig is om het verlies te verwerken, is voor iedereen verschillend.

Colour Coaching kan in deze moeilijke tijd een helpende hand bieden bij het verwerken van het verdriet. Ook kan het je inzicht geven in hoe je het leven weer wat kleur kunt geven.

Met heel mijn hart help ik je daar graag mee.